TopCake Odpaľované cesto - zmes na veterníky, 600g
Kód: 153312Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Až 100 lahodných veterníkov z jedného balenia!
Chceš si doma pripraviť nadýchané a chutné veterníky, ale nemáš čas či skúsenosti? So zmesou od TopCake na odpaľované cesto to zvládne úplne každý!
Zabudni na zložité recepty a presné meranie! So zmesou na odpaľované cesto od TopCake si pripravíš nadýchané veterníky raz-dva. Všetko, čo potrebuješ, je pár minút tvojho času a niekoľko základných ingrediencií. Táto zmes ti ušetrí čas, pričom úspech bude zaručený.
Prečo vyskúšať TopCake Odpaľované cesto?
- Praktické balenie: 600 gramové balenie ti umožní pripraviť viac ako 100 veterníkov alebo 125 venčekov.
- Pridáva sa len voda a olej - vajcia sú súčasťou zmesi.
- Jednoduchá príprava: Stačí pridať niekoľko základných ingrediencií a môžeš začať piecť.
- Široké využitie: Zmes je ideálna na prípravu klasických veterníkov, ale môžeš s ňou pripraviť aj iné dezerty, ako napríklad profiteroles, choux alebo éclairs.
- Vynikajúca chuť: Vďaka kvalitným surovinám získaš veterníky s jemnou nadýchanou štruktúrou a lahodnou chuťou.
Naše tipy:
- Pre ešte lepšiu chuť môžeš do cesta pridať vanilkový cukor alebo nastrúhanú citrónovú kôru.
- Veterníky môžeš naplniť rôznymi druhmi krémov, napríklad vanilkovým, čokoládovým, ovocným alebo zmrzlinou.
- Upečené veterníky môžeš poliať čokoládou alebo posypať práškovým cukrom.
TopCake Odpaľované cesto je skvelým pomocníkom pre všetkých, ktorí radi pečú a chcú si doma pripraviť chutné a domáce dezerty. Vyskúšaj ho a presvedč sa!
Návod na prípravu:
Korpus
110 g TopCake Odpaľované Cesto
220 g voda
60 g olej
Krém
150 g FC zmes na Buttercream
150 g voda
300 g smotana 36%
150 g FC ochucovacia pasta Karamel
850g Krém Millac Gold nesladený
Poleva
100 g Fondánová poleva - Belgofondant
10 g FC ochucovacia pasta Karamel
Postup
- Suroviny na korpus zmiešame v šľahacom stroji: 1 minútu pomaly, potom 6-8 minút na stredných otáčkach. Tvarujeme veterníky (20g/ks) na pečiaci papier, postriekame vodou a pečieme pri 200/190°C 20-25 minút do zlatožlta.
- Zmes na Buttercream zamiešame s vodou, necháme hodinu odstáť. Primiešame vyšľahanú 36% smotanu.
- Krém Millac gold vyšľaháme s ochucovacou pastou na pevnú šľahačku.
- Fondánovú polevu zohrejeme s ochucovacou pastou.
- Vychladnuté korpusy potiahneme polevou, prekrojíme, plníme krémom a šľahačkou, prikryjeme vrchom.
#zloženie#
TopCake Odpaľované cesto - zmes na veterniky 0.6kg
Zmes vhodná na výrobu výrobkov z odpaľovaného cesta. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; kukuričný škrob; PŠENIČNÝ škrob; sušené VAJCIA; sušené VAJEČNÉ bielka; rastlinný olej (palmový); sušená SRVÁTKA; glukózový sirup; emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín (E471); kypriace látky: diforsforečnany (E450), uhličitany sodné (E500); MLIEČNE bielkoviny; soľ; enzýmy. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Skladovanie: Teplota: max. 25.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať na suchom mieste, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Skladovanie po otvorení: Teplota: max. 25.0°C.Skladovať na suchom mieste, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1751 kJ/416kcal
Tuky 12 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 5,4 g
Sacharidy 61 g
z toho cukry 2,8 g
Vláknina 1,4 g
Bielkoviny 15 g
Soľ 1,5 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.6 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.