Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

OD Posyp karamelové kocky 85 g

Kód: 340276
4,10 € / ks 3,42 € bez DPH 4,82 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024
Možnosti doručenia

Posyp karamelové kocky je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Detailné informácie

Podrobný popis

Posyp karamelové kocky je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

#zloženie# OD ČOKOLÁDKY Z BIELEJ ČOKOLÁDY S KARAMELOM 115 G. Čokoládky z bielej čokolády s karamelom. Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené MLIEKO plnotučné, karamelový prášok 10 % (sušené MLIEKO odtučnené, sušená SRVÁTKA, cukor, MLIEČNY tuk, vanilkový extrakt), sušené MLIEKO odtučnené, skaramelizovaný cukor (1,5%), kakaová hmota, emulgátor: E322, soľ.   Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.   Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2306 kJ/ 551 kcal; Tuky 34 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g; Sacharidy 53 g, z toho cukry 52 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 8,5 g; Soľ 0,52 g. Hmotnosť: 115 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Perličky a posypy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: