OD Nugát v drezírovacom vrecku 1kg

Kód: 511011
Akcia
Značka: Odense
34,60 € / ks 28,83 € bez DPH 34,60 € / 1 kg
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
12.9.2024
Možnosti doručenia

Zabudni na obyčajné dezerty a otvor si dvere k nebeskému potešeniu s Odense Nugátom v drezírovacom vrecku 1kg! Táto lahodná delikatesa ti prináša chuťový zážitok ako žiadna iná. Svojou hladkou a krémovou konzistenciou sa rozpúšťa na jazyku a rozžiari každý okamih tvojho dňa. Objav úžasný svet chutí a zavŕš svoje dezerty s týmto bohatým kúskom sladkej dokonalosti.

Detailné informácie

Podrobný popis

Odense Nugát v drezírovacom vrecku 1kg je svetlohnedá pasta s 32% obsahom lieskových orieškov. Pri izbovej teplote má ľahkú konzistenciu, ktorá sa jednoducho rozprašuje. Odense Nugát je ideálny ako plnka do dezertov a cukroviniek, ale aj ako dochucovadlo do krémov a dezertov. Dá použiť aj na ozdobenie pečiva, zákuskov a cukroviniek.

#zloženie#

OD NUGÁT V DREZÍROVACOM VRECKU 1KG
Nugát v drezírovacom vrecku. Zloženie: cukor; LIESKOVÉ ORECHY (32%); úplne hydrogenované rastlinné tuky (kokos, repka); deproteinizovaná sušená SRVÁTKA; kakaová hmota; kakaové maslo; emulgátor: E322; farbivo: E172; vanilkový extrakt. E422 (vegán) Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie ozdôb v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2216 kJ
529 kcal
Tuky 29 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,4 g
Sacharidy 59 g
z toho cukry 58 g
Vláknina 3,5 g
Bielkoviny 5,3 g
Soľ 0,06 g
Hmotnosť: 1 kg

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: