Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Podložka pod dezert čierna okrúhla - kruh 86 mm 100 ks

Kód: 861108
Novinka
Značka: Silikomart
18,50 € –14 %
14190 podlozka pod dezert cierna okruhla kruh 86 mm 100 ks
18,50 € –14 % 15,90 € / ks 13,25 € bez DPH 0,16 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Elegantné a opakovane použiteľné plastové podnosy ideálne na vystavovanie, 
skladovanie a prepravu vašich jednotlivých porcií vďaka inovatívnej protišmykovej strednej časti a praktickej bočnej chlopni.
Minimalistický dizajn a čierno-biela farba podnosov zvýrazňuje estetiku produktu pre elegantný a rafinovaný vzhľad.
Jednoduchá a rýchla údržba podnosov umožňuje nespočetné množstvo opakovaných použití.
Rozmer: Ø86mm

Detailné informácie

Podrobný popis

Elegantné a opakovane použiteľné plastové podnosy ideálne na vystavovanie,
skladovanie a prepravu vašich jednotlivých porcií vďaka inovatívnej protišmykovej strednej časti a praktickej bočnej chlopni.
Minimalistický dizajn a čierno-biela farba podnosov zvýrazňuje estetiku produktu pre elegantný a rafinovaný vzhľad.
Jednoduchá a rýchla údržba podnosov umožňuje nespočetné množstvo opakovaných použití.

Rozmer: Ø86mm

#zloženie#

PODLOŽKA POD DEZERT ČIERNA KRUH 86MM 100 KS
Podložka čierna. Výrobca: Silikomart (Cakesupplies), Mellaredo di Pianiga (VE) Via Tagliamento, 78, 30030 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. v cukrárstve. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: