Lyofilizované čierne ríbezle 50g
Kód: 241363Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lyofilizované Ríbezle
Lyofilizované ríbezle sú 100%-tné, so zachovanou štruktúrou a výživnou hodnotou, bez pridaného cukru, farbív, dochucovadiel a konzervačných látok, voňavé ako čerstvé.
Čierne ríbezle majú vysoký obsah vitamínu C (pre porovnanie až trikrát viac než ostatné odrody ríbezlí). Sú obľúbené pre svoju osviežujúcu, jemne kyslú chuť. V týchto fialových bobuľách sa skrýva veľa minerálov a vitamínov dôležitých pre správne fungovanie nášho tela Naviac je skvelým zdrojom vlákniny.
Sušené chrumkavé kúsky ríbezlí môžete konzumovať priamo alebo možno použiť na dochutenie obľúbeného bieleho jogurtu, cereálnych kaší a ďalších pokrmov.
ZLOŽENIE
100 % Česný rybíz
KRAJINA POVODU
Polsko
NUTRIČNÍ / NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energie / Energia | 1 202 kJ / 287 kcal |
Tuky | 6,3 g |
- z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 59,6 g |
- z toho cukry | 39,6 g |
Vláknina | 20 g |
Bílkoviny / Bielkoviny | 7,6 g |
Sůl | < 0,1 g |
*ilustračé foto
#zloženie#
241363
LYOFILIZOVANÉ ČIERNE RÍBEZLE 50G
Lyofilizované čierne ríbezle. Zloženie: Čierne ríbezle. krajina pôvodu základnej zložky - čierne ríbezle: Poľsko Výrobca: Lifelike food s.r.o, Moravany u Brna Na Vyhlídce 26, 664 48 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: . vhodný do dezertov, na zdobenie, na prípravu zdravých raňajok. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1202 kJ
287 kcal
Tuky 6,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 60 g
z toho cukry 40 g
Vláknina 20 g
Bielkoviny 7,6 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 50 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Lyofilizované ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.