Lyofilizované broskyne 50g
Kód: 241360Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lyofilizované BROSKYNE
Lyofilizované broskyne sú 100% broskyne, so zachovanou štruktúrou a výživnou hodnotou, bez pridaného cukru, farbív, dochucovadiel a konzervačných látok, voňavé ako čerstvé.
VEDELI STE, ŽE?
Pestovanie broskýň začalo pred 4000 rokmi v Číne.
Do Európy boli rozšírené vďaka rímskym ťahaním.
Do Ameriky sa dostali broskyne v 16.storočí.
Novodobé pestovanie broskýň na našom území až od roku 1951.
MOŽNOSTI POUŽITIA
varenie:s hydinovým mäsom
s grilovaným bravčovým mäsom
sirupy, príchuť do minerálnej vody
zmrzliny
čaju
destiláty a liehoviny
pečenie:rezy, nákypy, zákusky, piškótová cesta, koláče
müsli, cereálie, jogurty, mliečne koktaily, jogurtové koktaily,
v kombinácii s želatínou (torty, zákusky)
Ľudové liečiteľstvo radí konzumovať broskyne ako liek proti kašľu a astme.
ZLOŽENIE
100% Broskyne - kúsky
Pôvod
Čína
Balenie a spracovanie
Česká Republika
NUTRIČNÉ hodnoty na 100g
Energia / Energia 1 465 kJ / 350 kcal
Tuky 1,4 g
- z toho nasýtené / nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 90 g
- z toho cukry 60 g
Vláknina 10,8 g
Bielkoviny / Bielkoviny 4,3 g
Soľ <0,1 g
*ilustračé foto
#zloženie#241360
LYOFILIZOVANÉ BROSKYNE 50G
Lyofilizované broskyne kúsky. Zloženie: broskyne. krajina pôvodu základnej zložky - broskyne: Čína Výrobca: Lifelike food s.r.o, Moravany u Brna Na Vyhlídce 26, 664 48 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: . vhodný do dezertov, na zdobenie, na prípravu zdravých raňajok. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1465 kJ
350 kcal
Tuky 1,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 90 g
z toho cukry 60 g
Vláknina 11 g
Bielkoviny 4,3 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 50 g #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Lyofilizované ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.