Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!

Glycerín W 59ml

Kód: 023101
2,90 € / ks 2,42 € bez DPH 49,15 € / 1 l
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru a zabráni sa vysušeniu maslového cesta. Zlepšuje textúru a poddajnosť domáceho fondánu. Môže tiež pomôcť zjemniť starší a tuhý fondán, pridať pár kvapiek a preložiť ho cez fondán, až kým nebude hladký

Detailné informácie

Podrobný popis

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru a zabráni sa vysušeniu maslového cesta. Zlepšuje textúru a poddajnosť domáceho fondánu. Môže tiež pomôcť zjemniť starší a tuhý fondán, pridať pár kvapiek a preložiť ho cez fondán, až kým nebude hladký #zloženie#GLYCERÍN W 59ML Glycerín. Zloženie: glycerín. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, RYBY, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, MÄKKÝŠE. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Používa sa na zjemnenie kráľovskej polevy, na rehydratáciu tvrdeného fondánu.. . Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 59 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1683 kJ/396 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 99 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Hmotnosť: 0.059 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: