Gélová farba 28g Wilton - Ivory (krémová)
Kód: 521336Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Gélová farba 28g Wilton - Ivory (krémová) je ideálnym nástrojom na pridanie žiarivých červených odtieňov do tvojich pekárenských výtvorov. Táto farba je silne koncentrovaná, takže stačí len malé množstvo na dosiahnutie žiadanej intenzity.
Farba je ideálna pre rôzne druhy pečiva, vrátane tort, cupcakes, cookies a viac. Môžeš ju tiež použiť na farbenie krémov, náplní alebo dokonca zmrzliny. Táto farba je vyrobená z kvalitných surovín a je navrhnutá tak, aby priniesla žiarivú a trvalú farbu do tvojich dezertov. S touto farbou môžeš experimentovať a vytvárať rôzne chutné a farebné recepty.
Bez ohľadu na to, či si profesionálna pekárka alebo len začiatočníčka, táto farba je jednoduchá na použitie a pridá tvojim dezertom osobitý vzhľad a chuť. Gélová farba W - Red je skvelým nástrojom pre tvoju kreativitu a pomôže ti vytvárať úžasné a farebné dezerty, ktoré si všetci zamilujú.
Hmotnosť: 28 gr
#zloženie#GÉLOVÁ FARBA 28G W - IVORY (KRÉMOVÁ) Farba do potravín.. Zloženie: glukózový sirup, cukor, zvlhčovadlo: E422, voda, farbivo: E102, E129, E110, E133, škrob, regulátor kyslosti: E330, E331, zahusťovadlo: E406, konzervačná látka: E202. E102, E129, E110 môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: GLUTÉN, KÔROVCE, RYBY, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, ZELER, HORČICA, SEZAMOVÉ SEMENO, MÄKKÝŠE. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pridajte farbu do fondánu (krému) zapracujte (zamiešajte), kým sa farba nezmieša. Farbu môžete pridávať, kým nedosiahnete požadovaný odtieň. Max. 1,3g/100g. Nie je vhodná na čokolády.. . Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 28,3 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Gélové farby |
---|---|
Hmotnosť: | 0.028 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.