Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Poťahovacia hmota SNOW WHITE 1kg

Kód: 330012
7,90 € / ks 6,58 € bez DPH 7,90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024
Možnosti doručenia

Hmota bielej farby vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie dekorácii v cukráskej výrobe. Hmotnosť: 1 kg

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Hmota bielej farby vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie dekorácii v cukráskej výrobe. Hmotnosť: 1 kg

#zloženie#

HMOTA POŤAHOVACIA SNOW WHITE. Poťahovacia hmota. Zloženie: Cukor, Glukózový sirup, rastlinný tuk (palmový), Voda, Stabilizátory (E422 Glycerol, E415 Xantánová guma, E466 Karboxymetylcelulóza), Emulgátor - E472c Estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, Aróma, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný.  Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Hmota, vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie dekorácií v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.   Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 %  až 95 %  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1682 kJ/402 kcal; Tuky 5,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 g; Sacharidy 88 g, z toho cukry 78 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ 0,02 g. Hmotnosť: 1 kg

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Poťahovacie
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: