Podrobný popis
Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou čokolády. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND ČOKO 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou (2x2,5 kg). Zloženie: Cukor, kakao so zníženým množstvom tuku (26%), Hovädzia želatína, Prírodná aróma, Soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Zmiešať 200 g Fond Čokoláda s 200 ml vody (cca 20 ˚C). Hmotu postupne pridávať do 1000 g vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť. . Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1596 kJ/377 kcal. Tuky 3,8 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,9 g. Sacharidy 66 g; z toho cukry 63 g. Vláknina 8,1 g. Bielkoviny 15 g. Soľ 0,59 g.#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.