Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Dekor gél na jedlé obrázky 50g

Kód: 321209
1,80 € / ks 1,50 € bez DPH 36 € / 1 kg
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí naniesť rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí naniesť rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu. #zloženie#DEKOR GÉL NA JEDLÉ OBRÁZKY 50G Želatína k okamžitému použitiu,ľahko roztierateľná pri izbovej teplote, s vynikajúcou strihovou stabilitou a vhodná aj na zmrazovanie.. Zloženie: glukózo-fruktózový sirup, voda, cukor, želírujúca látka pektín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervačná látka sorban draselný.. Môže obsahovať: GLUTÉN. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MONACO int. s.r.o., Mladoboleslavská 209, 197 00, Praha 9, ČESKÁ REPUBLIKA. Návod na použitie / dávkovanie: Potrebné množstvo želatíny rozmiešame a nanášame na výrobok až docielime k hladkému povrchu.. Polotovar určený na profesionálne použitie v cukrárskej výrobe k nanášaniu na ovocné torty a zákusky.. uchovávajte v suchu a v chlade Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 50 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1021 kJ/244 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 61 g; z toho cukry 58 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,02 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Hmotnosť: 0.05 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: