Upozornenie: Z dôvodu zmeny sadzieb DPH od 1. 1. 2025 bude na Yummy.sk v období od 23. 12. do 31. 12. možné platiť iba na dobierku. Ďakujeme za pochopenie!

Aróma Kokos PG 1/0%, 1kg

Kód: 510100
28,50 € / ks 23,75 € bez DPH 28,50 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
28.3.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť. #zloženie#ARÓMA KOKOS PG/0% 1 KG Aróma. Zloženie: Aróma. [Prídavné látky v zmysle Prílohy III. časť 4 Nariadenia (ES) 1333/2008: Benzylalkohol (E1519) - 0,2 %, Propylénglykol (E1520) - 93 %., Krajina pôvodu základnej zložky: propylénglykol: EÚ a mimo EÚ.] Výrobca: ST. NICOLAUS, a.s., Liptovský Mikuláš 1. mája 113, 031 28 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1 g/1 kg potraviny. Vhodná pre potraviny. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v zdravotne neškodných obaloch, v čistých, vetrateľných, tmavých miestnostiach, chránených pred priamym slnečným svetlom a pred sálavým teplom vykurovacích telies. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v zdravotne neškodných obaloch, v čistých, vetrateľných, tmavých miestnostiach, chránených pred priamym slnečným svetlom a pred sálavým teplom vykurovacích telies. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1588 kJ/379 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Arómy
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: