Zmes na drobenú tortu 410 g

Kód: 201047
Novinka
Značka: Labeta
2,30 € / ks 1,92 € bez DPH 5,61 € / 1 kg
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Pripravte si lahodnú drobenú tortu rýchlo a jednoducho s touto zmesou. Stačí pridať základné ingrediencie a vaše obľúbené ovocie. Ideálna voľba pre každý dezertný stôl!

Obsah: 410 g

Detailné informácie

Podrobný popis

Objavte chuť domácej drobenej torty, ktorá poteší každého milovníka sladkých pochúťok. Naša zmes vám umožní pripraviť tento lahodný dezert za pár minút, stačí pridať maslo, vajcia, mlieko a obľúbené ovocie, ako sú banány či jahody. Môžete ho servírovať ako klasickú tortu alebo vytvoriť originálne vrstvené poháre s krémom a ovocím. Navyše, ak chcete dosiahnuť dospelejší variant, pridajte do náplne trošku likéru. S touto tortou zažiarite pri každej príležitosti – či už na rodinnej oslave alebo len tak ku káve.

#zloženie#

LABETA DROBENÁ TORTA 410 G. Sypká zmes na prípravu drobenej torty. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; cukor; čokoládové kúsky (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, kakao so zníženým obsahom tuku, emulgátor: E322 SÓJA) (6%); kakao so zníženým obsahom tuku; modifikovaný kukuričný škrob; kypriace látky (E500, E450), PŠENIČNÝ škrob, emulgátor (glukózový sirup, úplne hydrogenovaný palmojadrový a kokosový olej, emulgátor: E472, MLIEČNA bielkovina); arómy; soľ. Môže obsahovať: VAJCIA, ORECHY, HORČICA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: LABETA, a.s., Chrudim Dřenice 81, 537 01 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: Tovar pozostáva z balenia 320 g zmesi na korpus a 90 g zmesi na náplň. Zmiešajte zmes na prípravu korpusu, 100 g margarínu alebo masla, 2 vajcia a 100 ml mlieka. Elektrickým šľahačom, najprv na nízkych otáčkach, potom na vysokých otáčkach počas 3 minút. Cesto rovnomerne rozotrite do vymastenej a múkou vysypanej tortovú formy s priemerom 26 cm. Uhlaďte a upečte v predhriatej rúre pri 170 °C približne 30 minút. Vychladnutý koláč vydlabeme pomocou lyžicou do hĺbky 1 cm a vydlabané kúsky nahrubo rozdrvte. 3 ošúpané banány pozdĺžne rozkrojte a položte ich na korpus. Do 500 ml šľahačky pridajte zmes na plnenie a šľahajte do tuha. Hotovú náplň navrstvíme kopulovito na vrch torty a posypeme pripravenou drobenkou a zľahka ju pritlačte k plnke. Nechajte v chladničke asi 2 hodiny, aby stuhla.. Vhodné pre výrobu koláčov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1575 kJ
372 kcal
Tuky 2,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 79 g
z toho cukry 44 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 6,3 g
Soľ 1,2 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: