Zeleninové pyré Tekvica 1L
Kód: 241346Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zeleninové pyré od značky Bonne je revolúciou vo výrobe zeleninových produktov. Ponúka autentické, čisté produkty.
V tomto pyré nie sú aditíva ani konzervanty vítané
a tak si môžeš užiť výnimočnú chuť čistej zeleniny.
Vďaka pyré je pečenie a varenie oveľa jednoduchšie! Rozlúč sa s krájaním, šúpaním, strúhaním... V pohodlí domova si môžeš aj ty spraviť svoje zdravé raňajky, jedinečný smoothie, či chutné dezerty.
Pyré od fínskej spoločnosti Bonne je vyrábané z čerstvých prírodných surovín. Po otvorení spotrebovať do 1 týždňa.
Pyré je vyrábné s jedinečnou filozofiou - robiť ľudí štastnými. A čo urobí ľudí šťastnejšími ako vedomie, že jedia zdravo, chutne a výživne? Do pyré nie sú pridávané žiadne zbytočné látky ako konzervanty. "Bez pridaných cukrov" teda nie je len prázdna fráza na zakrytie umelých sladidiel. Ovocie, zelenina a bobule, ktoré sú použité na výrobu pyré sú kombinované s pramenitou fínskou vodou pre ešte lepšiu chuť.
Karfiolové pyré je skvelá surovina na varenie - polievka, krém, omáčka, základ.
Čokoľvek :-)
Na panvici orestujeme cibuľu.
Pridáme PYRÉ, čierne korenie, smotanu.
Privedieme do varu.
Základ je hotový. HOTOVO.
Žiadne čístenie, predvarenie, cedenie, uvmývanie...
Jednoduchá a rýchla práca.
#zloženie#ZELENINOVÉ PYRÉ TEKVICA 1L Pasterizované zeleninové pyré tekvica, asepticky zabalené. Zloženie: Tekvica (99,9%), Koncentrát z citrónovej šťavy. Distribútor: Bonne Juomat Oy, Mäntynummentie 8, 08500 Lohja, Fínsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím pretrepať.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 220 kJ/52 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 11 g; z toho cukry 2,0 g. Vláknina 2,0 g. Bielkoviny 1,0 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.