Velvet sprej 400ml - žltý
Kód: 521363Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Môže byť použitý na rôzne zmrazené výrobky: semifreda, peny, zmrzlinové torty, čokolády krémy, atď. Pred použitím sprej dobre pretrepte a pri nástreku dodržujte vzdialenosť 20 cm od zdobeného produktu.
#zloženie#VELVET SPREJ ŽLTÝ 400 ML Farba v spreji. Zloženie: Kakaové maslo; farbivo: E101, E129; hnací plyn: E943a, E943b, E944. E129 môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím uchovávajte produkt pri izbovej teplote (20 – 25 °C) najmenej 2 hodiny. Pred použitím nádobou poriadne zatraste. Nastriekajte homogénnu vrstvu produktu na studený povrch zo vzdialenosti 20 – 25 cm. Po použití vyčistite trysku horúcou vodou alebo ju zohrejte v mikrovlnnej rúre na niekoľko sekúnd po použití produktu alebo ak nie, striekajte rovnomerne. Po použití otočte sprejovú nádobu hore dnom a striekajte niekoľko sekúnd, aby ste vyčistili pohon. Produkt použite max. 7,50 g/kg hotového výrobku podľa kat. 5.4 Prílohy 2 nar. 1333/2008.V cukrárstve i v domácnosti. Sprej sa používa na mrazené dezerty.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:Energia 3390 kJ/810kcal; Tuky 90g, z toho nasýtené mastné kyseliny 55g; Sacharidy <0,5g, z toho cukry 0 g; Vláknina <0,5g; Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g. Hmotnosť: 400 ml#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.