Velvet sprej 400ml - tmavá čokoláda
Kód: 521407Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Môže byť použitý na rôzne zmrazené výrobky: semifreda, peny, zmrzlinové torty, čokolády krémy, atď. Pred použitím sprej dobre pretrepte a pri nástreku dodržujte vzdialenosť 20 cm od zdobeného produktu.
#zloženie#521407
FC VELVET SPREJ 100ML DARK CHOCO (HNEDÁ)
Farba v spreji. Zloženie: kakaové maslo, farbivá: E129, E102, E133, hnacie plyny: E943a, E943b, E944. E102, E129 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: "Pred použitím produkt uchovávajte pri izbovej teplote (20 - 25 ° C) najmenej dve hodiny. Homogénnu vrstvu nastriekajte na mrazené dezerty zo vzdialenosti 20-25cm. Po použití vyčistite trysku teplou vodou. Max. použitie 3,13 g/kg hotového výrobku podľa kat. 5.4 Prílohy 2 nar. 1333/2008.. V cukrárstve i v domácnosti. Sprej sa používa na mrazené dezerty.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 3167kJ 757kcal Tuky 84g z toho nasýtené mastné kyseliny 51g Sacharidy <0,5g z toho cukry <0,5g Vláknina <0,5g Bielkoviny <0,5g Soľ 0,18g Hmotnosť: 400 g#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Velvet spreje |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.