Vanilková pasta so semiačkami BIO 270g
Kód: 510525Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Vanilková pasta od francúzskej spoločnosti Eurovanille sa vyrába z prvotriednej bourbonskej vanilky. Vyznačuje sa svojou prenikavou vôňou, v ktorej môžme cítiť vanilku a príjemný nádych ovocia. Vanilková pasta má mnohé výhody oproti vanilkovým strukom, z ktorých je vyrábaná. Vďaka svojej jemnej textúre je jednoduchá na použitie a nemusí byť tepelne upravovaná. Možeš ju použiť do krémov, pudingov alebo do akýchkoľvek čajových a iných koláčov.
Vanilka má svoj pôvod v Mexiku a je plodom orchidei. Francúzsky cestovatelia ju priniesli na africký ostrov Madagaskar v 19. storočí a odvtedy je po celom svete toto výnimočné korenie spájané s ostrovom. Dnes je Madagaskar vedúcim producentom vanilky vo svete. V Mexiku bol kvet vanilky opeľovaný takzvanou včelou Melipona. Vďaka Almondovi Albiusovi, ktorý zistil, žemkvety sa dajú opeľovať aj ručne, sa vanilka môže produkovať v akejkoľvek tropickej oblasti, aj bez tejto špecifickej včely. Ručné opeľovanie je však pri vanilke veľmi náročné a delikátne, pretože sa musí uskutočniť práve keď sú kvety rozkvitnuté tesne po západe slnka. Dôvodom je, že kvety majú veľmi krátky život a odpadnú počas nastávajúcej noci. Aj preto je toto korenie také vzácne.
Firma Eurovanille sa už viac ako 30 rokov špecializuje na spracovávanie vanilky. Všetky procesy spojené s výrobou sa odohrávajú v špeciálnej továrni na severe Francúzska. Všetky produkty sú prírodné, nie sú do nich teda pridané vanilkové arómy ani dochucovadlá.
#zloženie#VANILKOVÁ PASTA SO SEMIAČKAMI S ALKOHOLOM BIO 270G BIO Madagaskarská bourbon vanilková pasta so semiačkami s alkoholom, botanický druh: Vanilla planifolia. Zloženie: BIO invertný cukor, BIO bourbonský vanilkový extrakt (15%), BIO vanilkové struky (2%), zahusťovadlo: xantánová guma. krajina pôvodu základnej zložky - vanilka: Madagaskar Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovenská republika. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Na dochutenie sladkých jedál, na prípravu dezertov, krémov, koktejlov, ochutených chladných i horúcích nápojov, zmzlín a čokolád. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnkom a teplom. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 270 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1241 kJ/293 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 62 g; z toho cukry 56 g. Vláknina 1,4 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Vanilka |
---|---|
Hmotnosť: | 0.27 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Odpovedať