Toping karamelový, 1kg

Kód: 302004
7,80 € / ks 6,50 € bez DPH 7,80 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
27.11.2024
Možnosti doručenia

Vychutnaj si karamelový toping, ktorého chuť zanecháva neodolateľnú sladkú stopu! Toping je ideálny na zmrzlinu, palacinky a lievance či ovocné dezerty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hľadáš dokonalú sladkú bodku pre tvoje dezerty?

Predstavujeme ti Toping karamelový, lahodnú pochúťku, ktorá dostane tvoje dezerty na novú úroveň! Vďaka praktickému baleniu s uzáverom ho môžeš pohodlne dávkovať.

Tipy na použitie:

  • Toping môžeš zohriať v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli, aby si získala tekutejšiu konzistenciu.
  • Pre extra lahodnú chuť ho skombinuj s nasekanými orechmi, čokoládovými lupienkami alebo kokosom.
  • Vyskúšaj ho pridať do domáceho pečiva, ako sú sušienky, koláče alebo muffiny.

#zloženie#

TOPING S KARAMELOVOU PRÍCHUŤOU 1 KG
Toping s karamelovou príchuťou.. Zloženie: glukózo- fruktózový sirup; cukor; voda; SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ; modifikovaný škrob zemiakový; MASLO; farbivá: E150d, 160a; kakaový prášok; regulátor kyslosti: E514, E339; soľ; konzervačná látka: E202; aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Potravinársky priemysel – dekorovanie ovocných a zmrzlinových pohárov, koláčov, zákuskov, lievancov, palaciniek. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1114 kJ/263 kcal
Tuky 0,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 61 g
z toho cukry 54 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 2,2 g
Soľ 0,17 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: