TopCake Piškótový korpus – extra nadýchaný, 1kg
Kód: 150502Súvisiaci tovar
Podrobný popis
TopCake Piškótový korpus – extra nadýchaný - už sa viacej netráp s pracnou prípravou piškótového korpusu a šľahaním ingrediencií zvlášť. Máš tu predsa zmes do ktorej pridáš iba vajcia a vodu, spustíš šľahanie a za 6 minút máš nádhernú masu na roládu či korpus. Zmes vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek).
Návody na prípravu:
Tortový korpus
Suroviny: TopCake Piškótový korpus – extra nadýchaný 1000g, 600g vajcia, 200g voda.
Návod na prípravu: Všetky ingrediencie spolu vyšľaháme pri vysokej rýchlosti po dobu cca 6 minút.
Teplota pečenia: 180 °C.
Čas pečenia: cca 30 minút.
Hmotnosť vzniknutej masy je 750g (tortový ráfik s priemerom 26cm).
Rovnakým spôsobom môžeme pripraviť aj piškótové pláty na roládu.
Bufléry - piškóta pod špice
Suroviny: 350g TopCake Piškotový korpus, 220g vajcia, 30g kukuričný škrob.
Návod na prípravu: Všetky ingrediencie spolu vyšľaháme pri vysokej rýchlosti po dobu cca 6 minút.
Teplota pečenia: 200°C.
Čas pečenia: cca 10-12 minút.
Hmotnosť vzniknutej masy je 600g (približne 50 kusov buflérov po 12g).
#zloženie#
TopCake Piškotový korpus – extra nadýchaný. Zmes. Zloženie: Cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, Kypriace látky: E500 Uhličitany sodné, E575 Glukono-delta-laktón, E450 Difosforečnany, emulgátory: E471, E475, Glukózový sirup, Soľ, Zahusťovadlo - E415 Xantánová guma, Farbivo - E160a Betakarotén. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1000 g zmes "TopCake Piškotový korpus – extra nadýchaný", 600 g vaječná melanž, 200 g voda. Návod na prípravu: Všetky ingrediencie spolu vyšľaháme. Doba šľahania: cca 6 min. pri vysokej rýchlosti. Hmotnosť masy: 750 g (tortová ráfka o priemere 26 cm). Teplota pečenia: 180 °C. Čas pečenia: cca 30 min.. Vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek). Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1573 kJ/374 kcal. Tuky 1,7 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3 g. Sacharidy 85 g; z toho cukry 46 g. Vláknina 1,0 g. Bielkoviny 3,8 g. Soľ 0,38 g.
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.