TopCake čokoláda Royal Caramel (32,9%) 800g
Kód: 311025Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Objavte lahodnú karamelovú TopCake čokoládu Royal Caramel, ktorej jedinečný pomer vysokej kvality a prijateľnej ceny predstavuje neodolateľnú ponuku pre každého milovníka čokolády. Táto prvotriedna čokoláda sa pýši vysokým podielom kakaového masla (minimálne 32,9%) a mliečnej sušiny (minimálne 34,6%), vďaka čomu sa môže pochváliť bohatou, karamelovou chuťou, očarujúcou zlatohnedou farbou a neodolateľne hladkou textúrou.
Inšpirovaná prestížnou čokoládou (C. Gold), TopCake čokoláda Royal Caramel zaručuje nezabudnuteľný zážitok z každého sústa. Jej dokonalá viskozita, v rozmedzí od 0,9 do 1,3 Pas pri teplote 45°C, ju činí ideálnou voľbou pre široké spektrum použití - od poťahovania a prípravy ganáže, cez výrobu praliniek a náplní, až po pečenie. Vďaka tejto čokoláde môžete svojim dezertom dodať ten pravý luxusný nádych.
Nechajte sa zlákať TopCake čokoládou Royal Caramel a premeňte každé kulinárske dobrodružstvo na nezabudnuteľnú gurmánsku skúsenosť, ktorá pohladí vaše chuťové bunky a dodá vašim dezertom neporovnateľný charakter. Objavte tajomstvo dokonalého karamelového potešenia s TopCake čokoládou Royal Caramel – kde sa výnimočná kvalita stretáva s neodolateľným pôžitkom.
#zloženie# SK: TopCake Royal CARAMEL, ČOKOLÁDA BIELA, KARAMELOVÁ, DROPS SK: TopCake Royal CARAMEL, ČOKOLÁDA BIELA, KARAMELOVÁ, DROPS Kakaové maslo minimálne: 32,9%; mliečna sušina min. 34,6%; mliečny tuk min. 7,0%. Sladká, karamelová chuť. Zlatohnedá farba. Bohatá, hodvábne hladká textúra.Zloženie: kakaové maslo, cukor, karamelový prášok (22 %) (sušené MLIEKO odtučnené, sušená sladká SRVÁTKA, cukor, MASLO), sušená sladká SRVÁTKA, MLIEČNY tuk, sušené MLIEKO odtučnené, emulgátor: lecitíny (E322), prírodná vanilková aróma. Výrobok obsahuje slnečnicový / repkový lecitín. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BôBY, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENÁ, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY a výrobky z nich. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Skladovanie/ Skladovanie po otvorení: Skladovať pri teplotách od 12°C do 23°C pri relatívnej vlhkosti vzduchu: 70%. Skladujte mimo slnečného žiarenia. Balenie po otvorení dôkladne uzavrite a obsah otvoreného balenia čo najskôr spotrebujte. Dávkovanie: podľa potreby / receptúry. Návod na použitie: Vhodná na poťahovanie, ganáž, náplne a pečenie. Vyžaduje temperovanie. Odporúčaná teplota poťahovania: 30-33°C.Viskozita: 0,9 – 1,3 Pas (45°C). Teplota ohrevu: max 53°C.
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | TopCake Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 800 kg |
Karamelová Ganáž
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.