Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Stužovač šľahačky Smeta-fix, 1kg

Kód: 231101
7,90 € / ks 6,58 € bez DPH 7,90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní.

Detailné informácie

Podrobný popis

Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní. #zloženie#SMETA-FIX Stužovač šľahačky v prášku. Zloženie: modifikovaný škrob (zemiakový), Cukor, Stabilizátor - E341 Fosforečnany vápenaté. Môže obsahovať: MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: DR. OETKER, spol. s r.o., Ľadová 3080/14, 811 05 Bratislava, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Smeta-fix 10 g + smotana na šľahanie 200 - 250 g alebo Smeta-fix 1 kg + smotana na šľahanie 20 - 25 kg. Obsah vrecka zmiešať s odmeraným množstvom vychladenej smotany na šľahanie. Ihneď vyšľahať do požadovanej tuhosti, pred servírovaním dať dobre vychladiť.. Vhodný pre cukrársku výrobu na stuženie šľahačkových náplní. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1609 kJ/377 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 94 g; z toho cukry 38 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,07 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: