Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Silikónová forma Rainbow 80 -100x21 H50mm + krájač

Kód: 861106
25 € –2 %
14169 4 silikonova forma rainbow 80 100x21 h50mm krajac
25 € –2 % 24,50 € / ks 20,42 € bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024
Možnosti doručenia
Rainbow 80 pozostáva zo silikónovej formy a vykrajovačky na dvojité použitie. 
Silikónová forma je vhodná na vytvorenie hlavného korpusu prípravku (mousse/semifreddo/koláč),
kým vykrajovačka je vhodná na sušienky/sušienky, ktoré dokonale zapadajú do tvaru prípravku.
Vykrajovačka je vhodná aj na čokoládové ozdoby temperovaním čokolády medzi dvoma plátmi a následným krájaním.
Rozmery: 100mm x 21mm x h50mm

Detailné informácie

Podrobný popis

Rainbow 80 pozostáva zo silikónovej formy a vykrajovačky na dvojité použitie.
Silikónová forma je vhodná na vytvorenie hlavného korpusu prípravku (mousse/semifreddo/koláč),
kým vykrajovačka je vhodná na sušienky/sušienky, ktoré dokonale zapadajú do tvaru prípravku.
Vykrajovačka je vhodná aj na čokoládové ozdoby temperovaním čokolády medzi dvoma plátmi a následným krájaním.
Rozmery: 100mm x 21mm x h50mm

 #zloženie#
SILIKÓNOVÁ FORMA RAINBOW 80 -100X21 H50MM + KRÁJAČ
Forma silikónová. Výrobca: SILIKOMART S.R.L., Pianiga Via Tagliamento 78, 30030 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre potravinársky priemysel. Vhodná do umývačky, chladničky, mrazničky. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: