Silikónová forma na donuty pr.75mm

Kód: 861685
Novinka
Značka: Silikomart
11,10 € / ks 9,25 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Silikónová forma na donuty je ideálnym nástrojom pre všetkých, ktorí radi pripravujú domáce sladkosti. Vyrobená z kvalitného potravinárskeho silikónu, zaručuje pohodlnú a jednoduchú prípravu lahodných donutov bez obáv z prilepenia.

Vďaka svojej flexibilite a nelepivému povrchu sa donuty ľahko vyklápajú, pričom si zachovávajú svoj dokonalý tvar. Forma je odolná voči vysokým teplotám, čo umožňuje použitie v rúre, mikrovlnke aj mrazničke. Skvelá nielen na tradičné donuty, ale aj na ich zdravšie pečené verzie. Údržba je rýchla a jednoduchá, forma je vhodná aj do umývačky riadu, čo ju robí praktickým doplnkom každej kuchyne.

Veľkosť: pr.75, 25 mm x výška 28 mm

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikónová forma na donuty je ideálnym nástrojom pre všetkých, ktorí radi pripravujú domáce sladkosti. Vyrobená z kvalitného potravinárskeho silikónu, zaručuje pohodlnú a jednoduchú prípravu lahodných donutov bez obáv z prilepenia.
 

Vďaka svojej flexibilite a nelepivému povrchu sa donuty ľahko vyklápajú, pričom si zachovávajú svoj dokonalý tvar. Forma je odolná voči vysokým teplotám, čo umožňuje použitie v rúre, mikrovlnke aj mrazničke. Skvelá nielen na tradičné donuty, ale aj na ich zdravšie pečené verzie. Údržba je rýchla a jednoduchá, forma je vhodná aj do umývačky riadu, čo ju robí praktickým doplnkom každej kuchyne.

Veľkosť: pr.75, 25 mm x výška 28 mm

#zloženie# 

SILIKÓNOVÁ FORMA NA DONUTY PR.75/25 MM X H 28 MM
Silikónová forma na donuty pr.75/25 mm x h 28 mm (veľkosť formy 180mm x 335mm x 35mm). Výrobca: SILIKOMART S.R.L., Pianiga Via Tagliamento 78, 30030 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre potravinársky priemysel. Vhodná do umývačky, chladničky, mrazničky. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.


#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: