Ruby čokoláda Callebaut RB1 (47,3%) 2,5kg
Kód: 311105Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ruby čokoláda Callebaut RB1
Belgická čokoláda Callebaut Ruby, receptúra no. RB1, ponúka dokonalú chuť kakaa so sviežimi ovocnými tónmi a vzrušujúcim kyslastým nádychom. Čokoláda ruby je najneobvyklejším objavom vo svete čokolády. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov, svoju farbu a chuť teda získava bez pridania aróm a umelých farbív. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 47,3%.
Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity
Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.
Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?
- Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
- Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
- Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
- Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
- Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.
Ako si vybrať čokoládu?
#zloženie#RUBY ČOKOLÁDA CALLEBAUT 2,5KG Ružová čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 47,3; obsah mliečnej sušiny min. 26,4%). Zloženie: cukor; kakaové maslo; sušené MLIEKO odtučnené; kakaová hmota; emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322); kyselina: kyselina citrónová (E330); prírodná aróma: vanilka. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pred použitím temperovať. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2357 kJ/563 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 51 g; z toho cukry 50 g. Vláknina 2,0 g. Bielkoviny 7,0 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda Callebaut |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Video: | https://www.youtube.com/watch?v=v4yt_DffIJs&list=PLP_yKEeSeKt2DDzIaOSEkbmVjc4DdT8Cb&index=4 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.