Pohár PANNA COTTA - kúsok Talianska v pohári
Panna Cotta je niečo viac než len tradičný taliansky dezert!
Ide o sladký pohár, ktorý vás prenesie priamo do srdca talianskej kuchyne, kde sa stretávajú kvalitné suroviny a vášeň pre varenie.
Jemný vanilkový krém doplnený o sviežu malinu sa postará o dokonalý zážitok. Panna Cotta = Exkluzívny zákusok v pohári!
Postup /3 poháre/
Vanilkový krém:
Smotana 35% 180g
Kryštálový cukor 20g
Plátková želatína 1,5 ks
1/2 Vanilkového struku
Malinové želé:
Malinové pyré 100g
Plátková želatína 1,5ks
Mrazené maliny 50g
Kryštálový cukor 15g
Zostavenie a dekorácia:
Vanilkový krém nalejeme do pripravených pohárov, necháme vychladnúť v chladničke. Po zatuhnutí nalejeme malinové želé a znova necháme
zatuhnúť v chladničke. Na záver si Panna Cottu vyzdobíme čerstvými malinami, snehovými mini pusinkami a čerstvou mätou.
Želáme veľa zábavy z prípravy tohto dezertu!