Nanuky od srdca
Nanuky od srdca
Receptúra na 36ks nanukov.
Korpus:
500g zmes Credi Brownie
200g vaječná melanž (celé vajcia)
140g olej
100g voda
Postup: Všetky suroviny spolu miešame na pomalých otáčkach cca. 3 min. Po vymiešaní roztrieme tenký plát pečieme pri 200°C. Po vypečení nakrájame na obdĺžniky, alebo srdiečka /podľa formy/.
Krém:
700g krém Millac Gold
140g stužovač jahoda
voda
Postup: Krém Millac Gold si vyšľaháme na 80% a následne vmiešame stužovač jahoda rozrobený vo vode podľa návodu na obale.
Poleva:
550g Deco melts
50g - 100g Cera (podľa požadovanej hustoty)
Postup: Deco melts roztopíme spolu s cerou a nanuky namáčame.
Vrstvenie: Hotovú plnku dávkujeme do formy, následne vložíme paličku a prikryjeme korpusom a dovrstvíme krém. Dáme zamraziť. Nanuky namáčame v pripravenej poleve. Zdobíme roztopenou bielou čokoládou a posypmi / čoko dekoráciami.