140g práškový cukor
1ČL sódy
3PL med
55ml mlieka
Postup: Všetky ingrediencie okrem múky dáme do misky a miešame nad parou - kým sa nám zmes nespojí. Následne
zapracujeme postupne múku až kým sa nám cesto nebude lepiť. Spracované cesto rozdelíme na rovnaké časti podľa
veľkosti plechu, rozvaľkáme a pečieme pri teplote cca 190°C - 5-8 minút - treba sledovať rúru, aby sme ho nepresušili.
Krém 1:
1100ml voda
250g maslo
Postup: Krém Napoleon a vodu zmiešame a následne šľaháme spolu s maslom a margarínom. Hotový krém rozotrieme na
medový korpus a dáme zatuhnúť.
Krém 2:
100ml voda
Postup: Šľahačku vyšľaháme na 80% a následne zašľaháme stužovať rozrobený vo vode. Šľahačkový krém vrstvíme na
krém č. 1 - ale až po jeho zatuhnutí a prikryjeme druhým medovým korpusom. Po zatuhnutí krájame na väčšie kocky, ktoré
rozrežeme ešte na polovicu, aby nám vznikli trojuholníky.