Halloween tartaletka s tekvicovou čiapočkou
Halloween tartaletka s tekvicovou čiapočkou
Priprav sa na sladkú a strašidelnú jazdu s malinovo-pistáciovou tartaletkou v tvare halloweenskej tekvičky🎃🎃🎃! Táto delikatesa spája sviežu
chuť malín so zamatovou pistáciovou plnkou, ktorá ťa očarí svojou harmonickou chuťou a krémovou textúrou. A to všetko vo forme rozkošnej
tekvičky, ktorá spraví dojem na každej halloween párty🎃! Zober si zásteru a nechaj sa uniesť do sveta kreatívneho pečenia!
SUROVINY
Korpus:
Tartaletka okrúhla - kakaová; ø 90mm, 16ks / blister CA
Náplň:
480 g Fruželína Malina
480 g Farcitella Pistáciová náplň do tartaletiek
Malinový stred:
180 g Ovocné pyré Malina
120 g Mrazené maliny
23 g Glukóza
70 g Stužovač Sanatine
Karamelový krém:
450 g Karamelová čokoláda
900 g Šľahačka 36%
150 g Stužovač Sanatine
Dekorácia:
500 g Pistácie nepražené lúpané
Pistácie pražené sekané
Velvet sprej oranžový
Dekorácia špirála tmavá
POSTUP - NORMA NA 16KS
Korpus:
Tartaletky naplníme fruželínou, ktorú následne zalejeme zohriatou náplňou Farcitella Pistáciová náplň. Necháme zachladiť.
Malinové stredy:
Glukózu, malinové pyré a mrazené maliny privedieme do varu. Pridáme sanatine. Nalejeme do silikónových foriem a dáme zamraziť.
Karamelový krém:
Karamelovú čokoládu spolu so smotanou zohrejeme, kým sa čokoláda nerozspustí. Pridáme sanatine. Časť nalejeme do silikónovej formy a
nasypeme pistácie. Dáme zamraziť. Do zamrznutých "vrchov" báboviek vkladáme zamrznuté malinové stredy a zalievame zvyškom
karamelového krému. Dáme znova zamraziť.
Dokončenie a dekorácia:
Zamrznuté bábovky vyklopíme a nastriekame oranžovým velvet sprejom. Následne bábovky poukladáme na pripravené tartaletky, nasypeme
drvené pistácie a čokoládovou stonkou z nich spravíme tekvičky:)
Prajeme dobrú chuť!