Eclair Mango-Maracuja s kokosom

Lahôdka v exotickom prevleku

Ochutnaj dokonalú kombináciu šťavnatého manga, vášnivej maracuji a jemného kokosu ukrytú v chrumkavej nadýchanej eclairke.
Sladká a ovocná chuť tohto dezertu ťa nabije energiou a pozitívnou náladou!

Suroviny

Korpus:
170 g TopCake Odpaľované Cesto
340 g voda
100 g olej

Ganáž:
110 g Čokoláda tmavá Arriba
220 g smotana 36%
60 g kokos strúhaný
110 g maslo

Krém:
320 g Ovocné pyré Mango
185 g Ovocné pyré Maracuja

55 g cukor kryštál
55 g voda
55 g krémový prášok
230 g Krém Millac Gold nesladený

Postup - receptúra na 20 ks

Korpus:
Suroviny miešame (lopatkou) na druhom stupni cca 2-3 minúty do hladkej masy. Eclairky drezírujeme a pečieme pri 200°C v konvektomate s počiatočným zaparením cca 20-25 minút.

Ganáž:
Smotanu s kokosom zohrejeme na 85°C, zalejeme na čokoládu a dohladka vymiešame. Pridáme studené maslo a pomocou ponorného mmixéra dohladka vymixujeme. Necháme pretemperovať na požadovanú hustotu.

Krém:
Pyré Mango s cukrom a vodou privedieme do varu. Do toho nalejeme pyré Maracuja zamiešané s krémovým práškom a uvaríme na hladký puding. Do vychladeného pudingu primiešame vyšľahaný krém Millac Gold.

Zostavenia a dekorácia:
Eclairky prekrojíme a plníme a plníme ganážou a následne krémom. Vrchnú časť korpusu potrieme polevou, posypeme hoblinami kokosu a dekorujeme čokoládovou dekoráciou podľa vlastného vkusu.

Prajeme dobrú chuť!