Čokoládový sen
Recept |
||||||
Korpus: |
||||||
1000g | ||||||
465g |
|
|||||
130g | Voda (20°C) | |||||
335g | Olej | |||||
Postup: Suroviny zmiešame, masu rozotrieme a pečieme v okrúhlych formách/ ráfikoch výška cca 3cm a priemer 8cm. Po vypečení, vychladnutí vyberieme trochu korpusu zo stredu a dáme tam nasekané maliny alebo malinové coulis.
Plnka:
1000ml mlieko
Postup: Poriadne zmiešame s mliekom, prešľaháme 5 minút a necháme odstáť v chladničke minimálne 2 hodiny. Dávkujeme okrúhlou hladkou špičkou pr. 10mm
Vrchná časť:
20g lyofilizované maliny (už čoskoro v ponuke!)
Postup: Čokoládu si vytemperujeme podľa návodu na obale. Nanesieme na fóliu. Počkáme kým čokoláda jemne zatuhne a kolieskami (8cm a 4cm) vykrojíme disky. Posypeme ich lyofilizovanými malinami. Uložíme na dezert a dozdobíme jedlými kvetmi a čerstvými malinami.