Prachová farba fialová natur 25g
Kód: 521427Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ak túžiš po tom, aby tvoje dezerty vyzerali ešte o niečo špeciálnejšie, potom by sme ti radi predstavili našu fialovú prachovú farbu. Táto farba prinesie tvojmu umeniu nádherný odtieň fialovej, ktorý je perfektný pre rôzne príležitosti.
Táto prachová farba je liposolúlna, čo znamená, že je rozpustná v tukoch a vhodná na hromadné farbenie produktov na báze tuku ako je čokoláda, maslový krém, mandľová pasta či cukrová pasta.
S objemom 25g máš dostatok farby na niekoľko projektov a zaručuje, že tvoje dezerty budú vyzerať úplne ohromujúco. Nech sa jedná o čokoládové koláče, bonbóny alebo čokoľvek iné, s touto farbou dodáš svojim výtvorom niečo magické a osobitný šmrnc. Objednaj si ju ešte dnes a nechaj tvoje dezerty žiariť vo fialových odtieňoch!
#zloženie#
521427
PRACHOVÁ FARBA FIALOVÁ (NATUR) 25G
Prachová farba na čokoládu fialová(natur) (rozpustná v tuku). Zloženie: koncentrát (mrkva, ibištek). Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, SEZAMOVÉ SEMENO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: MARTELLATO srl, Vigonza PD Via Rovigo, 1/B, 35010 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Priamo pridajte prášok na výrobok alebo ho naneste štetcom na povrch, ktorý sa má ozdobiť. Pri farbení čokolády: teplota čokolády pri nanášaní by mala byť nižšia ako 40 °C. Dávkovanie quantum satis podľa Kategórie 5.4 z Nar. 1129/2011.. Výrobok na farbenie čokolády, jedál, najmä cukroviniek a pekárskych výrobkov. Skladovanie: Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 25 ° C. Skladujte uzavreté na chladnom a suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1590 kJ
375 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 80 g
z toho cukry 25 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 3,0 g
Soľ 0,60 g
Hmotnosť: 25 g
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.