Posyp DAIM© Malé Kúsky 1000g
Kód: 340835Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Populárna švédska tyčinka Daim teraz prichádza vo forme posypu na tortu.
Tento posyp na tortu od renomovanej dánskej značky Nic je špičkovým produktom, ktorý obohatí každý Tvoj cukrársky výtvor. Tento exkluzívny posyp je skvelým prídavkom na torty, koláče, cupcakes, zmrzlinu alebo akékoľvek pečivo, ktorému chceš dodať atraktívny vzhľad a chuť. Jediným limitom je Tvoja fantázia!
Vyrobený z kvalitných surovín, posypy od značky Nic ponúkajú dokonalú textúru a chuť, ktorá zvýrazní každý dezert a pridá mu ten správny sladký dotyk.
Použitie je veľmi jednoduché - stačí posypať či pred alebo po pečení. Môžeš ho tiež zamiešať do cesta, pre vytvorenie jedinečných chuťových zážitkov.
Tento posyp je teda skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú svoje pečenie posunúť na ďalší level. Či pečieš profesionálne alebo si chceš len vychutnať celkom novú zmrzlinu alebo horúcu čokoládu, posyp od značky Nic je prve pre Teba. Nielenže dodáva dezertu vzhľad, ktorý zaujme, ale zároveň zlepšuje celkovú chuť.
#zloženie#
Posyp Daim 1 kg. Zloženie: cukor; palmový olej; kakaové maslo; kakaová hmota; MASLO; sušená SRVÁTKA; MLIEČNY tuk; MANDLE (3%); modifikovaná SRVÁTKA; soľ; povlaková látka: E414; emulgátor: E322 SÓJOVÝ lecitín; arómy. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Nic - Denmark A/S , Tilst Grydhøjparken 10, 8381 Dánsko. Návod na použitie / dávkovanie: . Vhodné ako ingrediencia pre vaše domáce recepty na pečenie. Skladovanie: Teplota: min. 10.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 65%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 10.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2205 kJ / 530 kcal
Tuky 31 g z toho nasýtené mastné kyseliny 16 g
Sacharidy 59 g z toho cukry 59 g
Vláknina 1,2 g
Bielkoviny 2,9 g
Soľ 0,85 g
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.