Polykarbonátová forma na pralinky Prasknuté vajíčko

Kód: 861418
Novinka
Značka: MARTELLATO
34,90 € –4 %
63283a18e39ee1b7c03d7da9 (1)
34,90 € –4 % 33,30 € / ks 27,75 € bez DPH
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Objav magický svet čokoládových praliniek s našou novou polykarbonátovou formou Cracked Egg! Táto jedinečná forma ti umožní vytvárať pralinky vo forme ovetto pukov s trojrozmerným efektom. Vyrobená z priehľadného polykarbonátu, táto forma je perfektná na tvorbu 28 kúskov naraz, každý vážiaci približne 8 gramov. Jednoduché použitie a magnetický systém zabezpečia, že tvoje pralinky budú nielen chutné, ale aj vizuálne atraktívne.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prečo by si sa mala spokojiť s obyčajnými pralinkami, keď môžeš vytvoriť majstrovské diela? S našou polykarbonátovou formou na pralinky 'Cracked' si krok od toho stať sa hviezdou čokoládového sveta. Táto revolučná forma, vyrobená z kvalitného transparentného polykarbonátu, ti umožní vytvárať pralinky s jedinečným trojrozmerným efektom. Rozmery formy 275 x 175 mm poskytujú dostatočný priestor na tvorbu až 28 kúskov naraz. Každý kúsok vo forme ovetto puku meria 23 x 30 x 23 mm a váži približne 8 gramov. Vďaka magnetickému systému a perforovanej platni je príprava hladkých a rovnomerných praliniek hračkou. Či už si začínajúca cukrárka alebo skúsená profesionálka, táto forma ti otvorí dvere do sveta nekonečnej kreativity a chutí. Pridaj ju do svojej zbierky a prekvap svojich blízkych domácimi pralinkami, ktoré vyzerajú ako od svetových čokolatierov.

#zloženie#

861418
20-3D1001 POLYKARBONÁTOVÁ FORMA NA PRALINKY
Polykarbonátová forma 28 ks vajíčok s rozmermi 2,3 x 3 cm x h 2,3 cm. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B - 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre potravinársky priemysel. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.

#zloženie#

Chocovic

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: