TopCake Pistáciový toping 950g
Kód: 302206Súvisiaci tovar
Podrobný popis
S pistáciovým topingom sa stane každý tvoj dezert nezabudnuteľným zážitkom!
Vychutnaj si bohatú pistácioväu chuť a krémovú konzistenciu pistáciového topingu, ktorý je ideálny na ozdobenie obľúbených dezertov ako sú poháre s ovocím, cheesecakes, alebo dokonca zmrzliny. Jeho jemná, ale výrazná chuť dokáže premeniť akékoľvek jednoduché jedlo na majstrovské dielo.
Tento toping nie je len o jedinečnej chuti, ale aj o kvalite. Sicílske pistácie sú známe svojou vyskou kvalitou a navyše obsahujú bielkoviny, vlákninu a antioxidanty, ktoré sú dôležité pre zdravý životný štýl. Pistácie sú starostlivo vyberané a spracované bez pridania umelých farbív alebo konzervantov, čím si zachovávajú všetky svoje prirodzené vlastnosti.
Neboj sa experimentovať a nechaj svoju kreativitu vzlietnuť s týmto luxusným pistáciovým topingom. Vytvor s ním neodolateľné kombinácie, ktoré očaria všetky tvoje zmysly. Dopraj svojim blízkym trochu sicílskeho slnka pri každom kúsku.
#zloženie#
PISTÁCIOVÝ TOPING 950 G
Pistáciový toping. Zloženie: rastlinný olej (slnečnicový), cukor, PISTÁCIE (20%), škrob kukuričný, farbivo: meďnaté komplexy chlorofylov a chlorofylínov (E141). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Použitie ako toping, alebo ako náplň. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred zdrojom tepla. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2607 kJ/628 kcal
Tuky 49 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 4,9 g
Sacharidy 41 g
z toho cukry 31 g
Vláknina 2,6 g
Bielkoviny 4,6 g
Soľ 0,01 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Pistáciová ponuka |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.