Pistáciový krém 40% 190g
Kód: 206024Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Krém je plný chute pistácií a ponúka jedinečný gurmánsky zážitok.
Objav kúzlo kvalitných pistácií so Pistáciovým krémom, ktorý obsahuje až 40% talianskych pistácií.Tento krém je starostlivo vyrobený z najkvalitnejších surovín, pričom jeho hlavnou zložkou sú pistácie, ktoré mu dodávajú neodolateľnú chuť a bohatú zelenú farbu. Rreceptúra je obohatená o cukor a zmes rastlinných olejov a tukov, ktoré zaručujú perfektnú krémovosť bez použitia umelých prísad.
Táto pistáciová krémová delikatesa je univerzálne použiteľná - skvele sa hodí na čerstvo upečený chlieb, ako originálny topping na palacinky, alebo ako tajná ingrediencia do dezertov. Je to tiež skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú kvalitnú alternatívu k tradičným sladkým nátierkam.
Vhodný aj ako originálny darček pre milovníkov sladkostí alebo pre tých, ktorí obľubujú experimenty v kuchyni, tento pistáciový krém je jednoducho must-have pre každého, kto si potrpí na skutočnú kvalitu a originálne chuťové pôžitky. Rozmaznaj seba alebo svojich blízkych touto delikátnou pochúťkou.
#zloženie#
SLADKÝ PISTÁCIOVÝ KRÉM 40% 190G
Sladký pistáciový krém. Zloženie: PISTÁCIE (40%); cukor; rastlinné oleje a tuky (palmový, slnečnicový, SÓJOVÝ, repkový); sušené MLIEKO odtučnené; sušená SRVÁTKA; LAKTÓZA; emulgátor: E322 SÓJOVÝ lecitín; prírodná aróma; farbivo: E141. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Použitie na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred zdrojom tepla. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2522 kJ/608 kcal
Tuky 46 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 36 g
z toho cukry 34 g
Vláknina 4,2 g
Bielkoviny 9,6 g
Soľ 0,18 g
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.