Papier na jedlý obrázok A4 25 ks
Kód: 340292Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Papier vhodný na tlač jedlých obrázkov. Balenie obsahuje 25ks pripravených pre tlač. #zloženie#JEDLÝ OBRÁZOK NA FONDÁNE A4 Jedlý obrázok vhodný ako dekorácia na cukrárske výrobky. Zloženie: Cukor; sušený glukózový sirup; zvlhčovadlo: sorbitol; úplne hydrogenovaný palmo-jadrový olej; stabilizátor: E415; konzervačná látka: E202; stabilizátory: E410, E413; zahusťovadlo: E464, E1520, azúrový (Cyan) potravinársky atrament (voda, zvlhčovadlo (E422), propylénglykol, konzervačná látka (E202), farbivá (E133, E124 *, E102 *), regulátor kyslosti (E330)), Žltý (Yellow) potravinársky atrament (voda, zvlhčovač (E422), propylénglykol, konzervačná látka (E202), farbivo (E102 *), regulátor kyslosti (E330)), purpurový (Magenta) potravinársky atrament (voda, zvlhčovadlo (E422), propylénglykol, konzervačná látka (E202), farbivá (E122 *, E124 *, E102 *), regulátor kyslosti (E330)), čierny (Black) potravinársky atrament (voda, zvlhčovadlo (E422), propylénglykol, konzervačná látka (E202), farbivá (E122 *, E133, E102 *), regulátor kyslosti (E330))) * Farbivá E102, E122, E124 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Odstráňte obaly a fóliu, v prípade potreby obrázok prispôsobte do požadovaného tvaru. Obrázok zozadu rovnomerne natrite tenkou vrstvou dekorgélu a aplikujte na povrch potiahnutý fondánom (alebo čokoládou). Pri aplikácii na krémový povrch, obrázok zozadu natrite maslom izbovej teploty.. jedlý obrázok vhodný ako dekorácia na cukrárske výrobky (potravinársky priemysel). Skladovanie: Teplota: min. 18.0°C, max. 25.0°C. mimo priameho slnečného žiarenia Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 1587 kJ/374 kcal. Tuky 2,3 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g. Sacharidy 88 g; z toho cukry 87 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,1 g. #zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.