Ovocné pyré Malina 1L
Kód: 241342Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ovocné pyré od značky Bonne je revolúciou vo výrobe ovocných produktov. Ponúka autentické, čisté produkty.
V tomto pyré nie sú aditíva ani konzervanty vítané
a tak si môžeš užiť výnimočnú chuť čistého ovocia.
Vďaka pyré je pečenie a varenie oveľa jednoduchšie! Rozlúč sa s krájaním, šúpaním, strúhaním... V pohodlí domova si môžeš aj ty spraviť svoje zdravé raňajky, jedinečný smoothie, či chutné dezerty.
Pyré od fínskej spoločnosti Bonne je vyrábané z čerstvých prírodných surovín. Po otvorení spotrebovať do 1 týždňa.
Prinášame ti inšpiráciu fo forme videoreceptov, ako môžeš pyré využiť!
Pyré je vyrábné s jedinečnou filozofiou - robiť ľudí štastnými. A čo urobí ľudí šťastnejšími ako vedomie, že jedia zdravo, chutne a výživne? Do pyré nie sú pridávané žiadne zbytočné látky ako konzervanty. "Bez pridaných cukrov" teda nie je len prázdna fráza na zakrytie umelých sladidiel. Ovocie, zelenina a bobule, ktoré sú použité na výrobu tohto pyré sú kombinované s pramenitou fínskou vodou pre ešte lepšiu chuť.
Malinová krupica
5 dl Bonne Premium Raspberry Purée
2 dl vody
1–1,5 dl cukru
1 lyžička. vanilkový cukor
1,25 dl krupice
#zloženie#OVOCNÉ PYRÉ MALINA 1L Pasterizované ovocné pyré malina, asepticky zabalené. Zloženie: Malina. Distribútor: Bonne Juomat Oy, Mäntynummentie 8, 08500 Lohja, Fínsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím pretrepať.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 152 kJ/36 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 7,5 g; z toho cukry 7,0 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,8 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.