OD Náplň s príchuťou pistácií v drezírovacom vrecku 200 g

Kód: 511014
Akcia
Značka: Odense
17,20 € / ks 14,33 € bez DPH 8,60 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
27.3.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Odense dezertná náplň s pistáciovou príchuťou má charakteristickú chuť a krásnu zelenú farbu. Je ako stvorená do torty, cukroviniek a zákuskov. Odrež špičku vrecka a dezertná hmota je pripravená na použitie!

Detailné informácie

Podrobný popis

Vychutnaj si každý kúsok svojej tvorivosti s Náplňou s príchuťou pistácií od Odense! Do každého tvojho receptu prdidá štipku luxusného zážitku. Náplň je v praktickom drezírovacom vrecku, takže stačí len ostrihnúť špičku a môžeš ju hneď začať používať! Náplň je plná výraznej chuti čerstvých pistácií  - s touto náplňou nemusíš byť profesionálnym cukrárom, aby si vytvorila majstrovské dielo.

#zloženie#

OD NÁPLŇ S PRÍCHUŤOU PISTÁCIÍ V DREZÍROVACOM VRECKU 200 G
Náplň s príchuťou pistácií v drezírovacom vrecku. Zloženie: cukor; marhuľové jadrá; voda; zvlhčovadlo: E420; glukózový sirup; aróma; škrob kukuričný; konzervačná látka: E202; regulátor kyslosti: E330; farbivo: E141. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie ozdôb v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1575 kJ
376 kcal
Tuky 16 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 42 g
Vláknina 2,2 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 200 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: