Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

OD Čokoládové hoblinky s karamelovou príchuťou 80 g

Kód: 340275
3,50 € / ks 2,92 € bez DPH 4,38 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024
Možnosti doručenia

Čokoládové hoblinky s karamelovou príchuťou sú obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokoládové hoblinky s karamelovou príchuťou sú obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

#zloženie# OD ČOKOLÁDOVÉ HOBLINKY S KARAMELOVOU PRÍCHUŤOU 80 G. Čokoládové hoblinky s karamelovou príchuťou . Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené MLIEKO plnotučné, MLIEČNY cukor, kakaová hmota, emulgátor: E322 (SÓJA), prírodná aróma (vanilka), MASLOVÝ olej, prírodná aróma, farbivo: E160c.   Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.   Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2283 kJ/ 545 kcal; Tuky 31 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 19 g; Sacharidy 63 g, z toho cukry 62 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 3,8 g; Soľ 0,13 g. Hmotnosť: 80 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoládové dekorácie
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: