Náplň orechová zmes 250 g

Kód: 201048
Novinka
Značka: Labeta
2,15 € / ks 1,79 € bez DPH 8,60 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Táto orechová náplň je perfektná voľba pre rýchle a jednoduché pečenie. S obsahom lískových orechov a slnečnicových semien je ideálna do závinov, koláčov či na posypanie knedlíkov a palaciniek.

Obsah: 250 g

Detailné informácie

Podrobný popis

Pripravujete sa na pečenie, ale nechcete tráviť hodiny lúskať orechy? Orechová náplň od Labeta je rýchla a chutná alternatíva. Stačí pridať vodu a náplň je pripravená. Využijete ju v buchetkách, závinách, koláčoch, alebo na ovocné knedlíky. Je bohatá na lískové orechy a slnečnicové semienka, čo jej dodáva jedinečnú chuť.

#zloženie#

LABETA NÁPLŇ ORECHOVÁ ZMES 250 G
Sypká zmes na prípravu orechovej náplne. Zloženie: cukor; PŠENIČNÁ múka; LIESKOVÉ ORECHY (10%); slnečnicové semená; ryžová múka; SÓJOVÝ proteín; maltodextrín; kukuričná múka; sušené MLIEKO odtučnené; aróma; kakaový prášok; mletá škorica; soľ. Môže obsahovať: VAJCIA, HORČICA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: LABETA, a.s., Chrudim Dřenice 81, 537 01 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: Zmes zmiešajte so 125 ml studenej vody a za občasného miešania, nechajte 5 minút. Plnka sa môže použiť na prípravu štrúdle, buchiet, koláčov, ale aj na polevu na ovocné knedle, cestoviny a palacinky atď.. Vhodná na plnenie koláčov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Skladujte v chlade a spotrebujte do 1 mesiaca. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1821 kJ/432 kcal
Tuky 11 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g
Sacharidy 72 g
z toho cukry 40 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 9,9 g
Soľ 0,20 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: