Mliečna čokoláda Callebaut 823 (33,6%) 400 g
Kód: 311113Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Mliečna čokoláda Callebaut 823
Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonale vyváženú chuť mlieka a kakaa s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 33,6%.
Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity
Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.
Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?
- Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
- Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
- Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
- Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
- Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.
Ako si vybrať čokoládu?
#zloženie# MLIEČNA ČOKOLÁDA CALLEBAUT 400G. Mliečna čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 33,6%, obsah tuku min. 34,6 %). Zloženie: cukor (42 %); kakaové maslo (24 %); sušené MLIEKO plnotučné (22,5 %); kakaová hmota (11 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322)(<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2356 kJ/563 kcal; Tuky 36 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g; Sacharidy 51 g, z toho cukry 50 g; Vláknina 2,1 g; Bielkoviny 7,0 g; Soľ 0,21 g. Hmotnosť: 400 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda Callebaut |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.