Mandľový krém 300g - VÝPREDAJ
Kód: 400827Súvisiaci tovar
Podrobný popis
MANDĽOVÝ KRÉM JEMNÝ
Keď sa povedia mandle čo si predstavíš? Marcipán, Cantuccini alebo snáď mandlovici? Tak to si ešte neochutnal / a náš Mandľový krém! Pretože našim zákazníkom zaiste naskočí práve tento jemný orechový krém vyrobený iba z kvalitných pražených mandlí. Mandle pražíme zásadne v ich prírodnej hnedej šupke pred mletím. V jednoduchosti je proste krása
ZLOŽENIE MANDĽOVÝ KRÉM:
100% mandle natural pražene nasucho
Pôvod ORECHOV
Kalifornia, USA
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energia 2 423 kJ / 579 kcal
Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny 49,9 g / 3,8 g
Sacharidy / z toho cukry 21,6 g / 4,3 g
Bielkoviny 21,1 g
Vláknina 10,9 g
Soľ <0,1 g
#zloženie#
400827
MANDĽOVÝ KRÉM 300G
Mandľový krém. Zloženie: MANDLE pražené. krajina pôvodu základnej zložky - mandle: Spojené štáty americké Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Lifelike food s.r.o, Moravany u Brna Na Vyhlídce 26, 664 48 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: Usadenina oleja je prirodzený jav, produkt stačí premiešať.. vhodný do dezertov, na pečenie, na prípravu zdravých raňajok. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2423 kJ
579 kcal
Tuky 50 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 3,8 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 4,3 g
Vláknina 11 g
Bielkoviny 21 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 300 g
#zloženie#
UPOZORNENIE
Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Skladujte do teploty 25 ° C a relatívnej vlhkosti 70%.
Po otvorení spotrebujte do 14 dní.
Minimálna trvanlivosť do: pozri. spodná časť obalu.
Alergény sú zvýraznené tučne.
Usadenina oleja na povrchu je prirodzený jav, stačí krém premiešať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechové krémy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.