Lieskové jadrá, 5kg
Kód: 400729Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lieskové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV? A keď sú lieskové orechy ešte aj pražené, stávajú sa neodolateľné.
Lieskové orechy majú svoju špecifickú chuť a vôňu, a preto majú široké uplatnenie v sladkej gastronómii. Po upražení sú krásne chrumkavé, a oveľa viac voňavejšie a ešte viac lákavejšie.
Používajú sa na pečenie rôznych dezertov, cukroviniek alebo na výrobu praliniek. Obľúbená je kombinácia s čokoládou, ako sú čokoládovo-orieškové tyčinky, čokoládové trufflé či lieskovoorieškové nátierky.
Lieskové orechy obsahujú obzvlášť vysoké množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínu E, železa, tiamínu, fosforu, mangánu a horčíka, všetko nad 30% DV.
Niekoľko vitamínov B má znateľný obsah.
V menšom, ale stále významnom množstve (mierny obsah, 10 - 19% DV), sa nachádza vitamín K, vápnik, zinok a draslík.
#zloženie#LIESKOVÉ JADRÁ Jadrá lieskových orechov I. triedy kvality. Zloženie: LIESKOVÉ ORECHY. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodné pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2700 kJ/646 kcal. Tuky 62 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,5 g. Sacharidy 18 g; z toho cukry 4,9 g. Vláknina 9,7 g. Bielkoviny 15 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechy |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.