Zmes na perník 540 g
Kód: 201046Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Chystáte sa pripraviť rýchly a chutný dezert? Labeta zmes na perník vám zaručí dokonalý výsledok s minimálnou námahou. Obsahuje starostlivo vybrané koreniny ako škorica, klinček a muškátový oriešok, ktoré dodajú vášmu perníku autentickú chuť. Stačí pridať vajce, olej a vodu alebo mlieko, vymiešať cesto a za chvíľu môžete podávať. Ideálne s džemom, šľahačkou alebo čokoládovou polevou!
#zloženie#
LABETA PERNÍK 540 G
Sypká zmes na prípravu perníku. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; cukor; PŠENIČNÝ škrob; kypriace látky: E450, E500); kakaový prášok; zmes korenia (škorica, koriander, fenikel, aníz, pomarančová kôra, nové korenie, klinčeky, muškátový kvet, muškátový orech) (1%); sušené MLIEKO odtučnené; soľ; farbivo: E150c; zahusťovadlo: E412. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY, HORČICA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: LABETA, a.s., Chrudim Dřenice 81, 537 01 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: 540 g zmesi zmiešajte s 1 vajcom, 100 ml oleja a s 250 ml vody alebo mlieka a vyšľahajte na krémové cesto. Cesto naplňte do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a pečte približne 20 minút pri 170 °C. Pred vypnutím skontrolujte špajdľou, či je perník upečený, nechajte ho 15 minút vychladnúť, ozdobte džemom alebo polevou a podávajte.. Vhodné pre výrobu koláčov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1515 kJ/357 kcal
Tuky 1,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 78 g
z toho cukry 34 g
Vláknina 2,8 g
Bielkoviny 7,4 g
Soľ 1,4 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.