Krém VANILLA, 15kg

Kód: 211106
70,40 € / balenie 58,67 € bez DPH 4,69 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Krém VANILLA - Sypká zmes, ktorá je určená hlavne na plnenie pred pečením. Priprav si aj ty tlačený koláč s vanilkovým pudingom a nezabudni prihodiť pár zrniečok čokolády alebo hrozienok. Sypká zmes je rezustabilná a termotabilná.

Detailné informácie

Podrobný popis

Krém VANILLA - Sypká zmes, ktorá je určená hlavne na plnenie pred pečením. Priprav si aj ty tlačený koláč s vanilkovým pudingom a nezabudni prihodiť pár zrniečok čokolády alebo hrozienok. Sypká zmes je rezustabilná a termotabilná. #zloženie#KRÉM VANILLA 15 KG Sypká zmes, je rezu- a termo-stabilná. Zloženie: Cukor, modifikovaný škrob - E1414 Acetylovaný diškrobfosfát, Fruktóza, rastlinný olej (palmový olej), LAKTÓZA, SUŠENÁ SRVÁTKA, Glukózový sirup, Stabilizátory: E450i dihydrogénfosforečnan sodný, E401 alginát sodný, E450 difosforečnany, Kyselina - E516 síran vápenatý, MLIEČNA BIELKOVINA, Farbivo - E160a Betakarotén, Emulgátor - E472a Estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou, Soľ, Aróma. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 350 g Vanilla Krém zmiešať s 1000 ml vody pri strednej rýchlosti po dobu 3 minút. Vhodná na výrobu krému za studena, ktorá sa používa ako náplň do výrobkov jemného pečiva. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 15 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1717 kJ/408 kcal. Tuky 9,0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7 g. Sacharidy 81 g; z toho cukry 55 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,7 g. Soľ 1,5 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 15 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: