Kešu chrumkavý krém 300g
Kód: 400823Súvisiaci tovar
Podrobný popis
KEŠU KRÉM CHRUMKAVÝ
Máš zálusk na niečo sladšie ? Tak vyskúšaj jemný Kešu krém! Jeho krémová chuť a nadýchanosť dostane do kolien každého milovníka týchto orechov. Vyskúšaš jednu lyžičku a už sa od pohára neodtrhneš. Hodí sa ako do raňajok, rôznych dezertov na pečenie, ale aj do indických omáčok a nátierok, alebo jednoducho len tak na chuť.
Teraz si tento krém môžeš vychutnať aj s kúskami orechov - takže poriadne chrumká !
ZLOŽENIE kešu KRÉM
100% kešu orechy pražené nasucho
Pôvod ORECHOV
India
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energia 2 403 kJ / 574 kcal
Tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny 46,4 g / 9,2 g
Sacharidy / z toho cukry 32,7 g / 5 g
Bielkoviny 15,3 g
Vláknina 3 g
Soľ <0,1 g
#zloženie#
400823
KEŠU KRÉM 300G
Kešu krém. Zloženie: KEŠU pražené. krajina pôvodu základnej zložky - kešu: India Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Lifelike food s.r.o, Moravany u Brna Na Vyhlídce 26, 664 48 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: Usadenina oleja je prirodzený jav, produkt stačí premiešať.. vhodný do dezertov, na pečenie, na prípravu zdravých raňajok. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2403 kJ
574 kcal
Tuky 46 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,2 g
Sacharidy 33 g
z toho cukry 5,0 g
Vláknina 3,0 g
Bielkoviny 15 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 300 g#zloženie#
UPOZORNENIE
Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Skladujte do teploty 25 ° C a relatívnej vlhkosti 70%.
Po otvorení spotrebujte do 14 dní.
Minimálna trvanlivosť do: pozri. spodná časť obalu.
Alergény sú zvýraznené tučne.
Usadenina oleja na povrchu je prirodzený jav, stačí krém premiešať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechové krémy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.