HS posyp mix - Silver Explosion 190g

Kód: 340597
9,20 € / ks 7,67 € bez DPH 4,84 € / 100 g
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Dekoračný posyp mix - strieborné, na zdobenie cukrárskych dezertov, torty či zmrzliny. Tento cukrový posyp určite skrášlli tvoje zákusky. Máme množstvo rôznych druhov, určite si pozri aj ostatné.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik veselý za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.

Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.


#zloženie#
HS POSYP MIX - SILVER EXPLOSION 190G
Posyp. Zloženie: cukor; škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný, ryžový); múka (PŠENIČNÁ, PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ, SLADOVÁ PŠENIČNÁ, ryžová); PŠENIČNÁ krupica; PŠENIČNÝ GLUTÉN; rastlinné oleje (repkový, kokosový); glukózový sirup; sušené PLNOTUČNÉ MLIEKO; kakaové maslo; kakaová hmota; farbivá: E171, E173, E174; prírodná vanilková aróma; povlaková látka: E901, E903; zahusťovadlo: E406, E414; emulgátor: E322 (SÓJOVÝ), E473; želatína (hovädzia, RYBACIA); emulgátor: E470b; sóda bikarbóna; soľ. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1815 kJ
429 kcal
Tuky 7,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 4,6 g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 80 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 2,2 g
Soľ 0,10 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: