HS posyp - Black Pearl mix 90g

Kód: 340832
5,80 € / ks 4,83 € bez DPH 6,44 € / 100 g
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Dekoračný posyp, na zdobenie cukrárskych dezertov, alebo torty či nanuky. Výrazný čierno - strieborný posyp, plný rôznych tvarov a veľkostí - dodá každému koláčiku výnimočný vzhľad. Tento cukrový posyp vytvorí výnimočný originálny výrobok.

Máme množstvo rôznych druhov, určite si pozri aj ostatné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik veselý za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.

Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.

#zloženie#
HS POSYP - BLACK PEARL 90G
Posyp. Zloženie: cukor; škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný, ryžový); múka (PŠENIČNÁ, SLADOVÁ PŠENIČNÁ, ryžová); PŠENIČNÝ GLUTÉN; rastlinné oleje (repkový, kokosový); rastlinný tuk (palmový); glukózový sirup; sušené PLNOTUČNÉ MLIEKO; kakaové maslo; kakaová hmota; farbivá: E153, E173, E174; prírodná vanilková aróma; povlaková látka: E901, E903, E904; zahusťovadlo: E406, E414; emulgátor: E322 (SÓJOVÝ), E473; želatína (hovädzia); emulgátor: E470b; soľ. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1715 kJ / 406 kcal
Tuky 3,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 92 g z toho cukry 77 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 1,0 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: