Fondant - biely ODENSE 250g
Kód: 330402Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Hmota bielej farby vhodná na poťahovanie tort a modelovanie dekorácii v cukráskej výrobe.
Fondant v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom.
Vďaka svojej jemnej štruktúre a tvárnosti je mimoriadne flexibilný, hladký a ľahko použiteľný a zároveň je pomerne jemný a po spracovaní úplne stvrdne. Vďaka saténovej povrchovej úprave je vhodný na dokonalé dotvorenie koláčov a vytváranie ostrých rohov. Môžeš ľahko modelovať a vytvárať najrôznejšie tvary a vzory. Je vhodný pre každého nadšenca pečenia, od začiatočníka po profesionála.
Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondánu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:
Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm)
Balenie: 250g #zloženie#330402 HMOTA DEKOR. BIELA 250G 1 KS. Hmota. Zloženie: cukor; glukózový sirup; rastlinný tuk (shea, kokosový); voda; stabilizátory: glycerol (E422), xantánová guma (E415), karboxymetylcelulóza (E466); prírodná aróma; regulátor kyslosti: kyselina citrónová (E330). E422 (vegán) Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie ozdôb v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1665 kJ/ 398 kcal; Tuky 4,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,8 g; Sacharidy 88 g, z toho cukry 78 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ 0,04 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | HMOTY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.