Gélová farba Progel - Chestnut (hnedá)

Kód: 521397
3,90 € / ks 3,25 € bez DPH 15,60 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
27.3.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Gélová farba Progel - Chestnut (hnedá) - 25g je vysoko koncentrované farbivo, ktoré sa používa na farbenie cukrovej pasty, polevy, marcipánu a ďalších. Stačí malé množstvo, aby ste dosiahli hlbokú a bohatú farbu vo vašich výtvoroch.

Detailné informácie

Podrobný popis

Gélová farba Progel - Chestnut (hnedá) je vysoko koncentrované farbivo, ktoré sa používa na farbenie cukrovej pasty, polevy, marcipánu a ďalších. Stačí malé množstvo, aby ste dosiahli hlbokú a bohatú farbu vo vašich výtvoroch. Táto farba je ideálna na vytváranie realistických detailov a textúr na vašich pekárenských a cukrárenských výtvoroch.

Farba Progel si zachováva svoju žiarivosť aj po upečení, čo ju robí ideálnou voľbou pre farbenie cesta na koláče. Táto farba je bezlepková, vegánska a vegetariánska, takže je vhodná pre širokú škálu diét.

S gélovou farbou Progel - Chestnut (hnedá) môžeš experimentovať a vytvárať nekonečné množstvo chutí a textúr vo svojich pekárenských a cukrárenských výtvoroch. Tvoje výtvory sa tak stanú stredobodom pozornosti na každej oslave!

Hmotnosť: 25g

#zloženie#

521397 GÉLOVÁ FARBA PROGEL - CHESTNUT (HNEDÁ). Farba do potravín. Zloženie: zvlhčovadlo: E422, farbivo: E155, voda, modifikovaný škrob (tapiokový).  Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Koncentrované potravinárske farbivo pripravené na okamžité použitie. Farbu môžete zmiešať s fondánom, polevou, krémom, marcipánom atď., aby ste dosiahli požadovaný odtieň farby. Max. použitie: 3 g/kg. .  Skladujte pri izbovej teplote.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 25 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Gélové farby
Hmotnosť: 0.025 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: